Wednesday, January 4, 2012

Happy Birthday !!

Assalamualaikum..


Hai..Tersangat la busy sampai rasa malas nak update. But today is different. Hari ni birthday my big bro Mohd Zamri Hassan Basri. Happy Birthday to you !! Hari ahad lepas birthday adik pompuan yang kitorang panggil kak su. Happy belated birthday !! Budak yang lahir awal-awal tahun ni, biasa la...Cepat tua !! Hahahaha.. Gelak jahat. Dapat wish je la. No present. Hehe.. Sorry..


Sekarang ni musim exam. Mintak2 lah supaya dipermudahkan untuk aku menjawab exam. Mohon doa dari semua khususnya dari emak yang tersayang. ^_^


Kalau musim exam, mesti teringat kat along sebab masa SPM dulu, along larang sekeras-kerasnya makan asam. Aku ni kan penggemar jeruk dan asam. But along bought me some chocolate as replacement for asam & jeruk2 yang tak baik untuk otak & kesihatan(dah tau, tapi nak makan jugak..hehehe..). Siap beli yang besar pulak tu. Thanks yer. Nikmatnye makan coklat. Along, belikan chocolate lagi boleh? hehe..



Achik : Adik dah masuk darjah 3??? Cepatnya adik besar. Cepatnya masa berlalu...Aku pon makin hari makin ........ Ashamed Emoticons xnak sebutlah..malu..hehehe...Free Icons

1 comment:

Hazlin Azman said...

sorry la yunk.. i xdpt come to you house. my daddy tangannya kena jahit.. sorry, achik jgn marah taw. nnt cpet tua.. i love you!!